Meer Bomen Punt Nu

Stichting MEERGroen, Caring Farmers en Urgenda sloegen de handen ineen om ieder plantseizoen honderdduizenden bomen te planten en te laten planten in Nederland. Zo is www.meerbomen.nu ontstaan.

Bomen planten is dé oplossing is om klimaatverandering tegen te houden, de biodiversiteit te herstellen en een handelingsperspectief te bieden aan iedereen met klimaatzorgen. Zo laten we de wereld mooier achter voor de volgende generaties.

Dat past precies bij wat we doen – dus wij doen graag mee. Er staan hier zoveel zaailingen en uitlopers, die we een goede plek gunnen!

Dus: Oogstdagen in oktober, november, januari en maart.
Naast al die nieuwe kansen voor zoveel boompjes, was het erg waardevol om de vrijwilligers te leren kennen, die konden komen. Leuke mensen uit de buurt met een liefde voor groen, voor buiten zijn, hielpen oogsten. Aardige mensen van dichterbij en verder weg die met mooie projecten bezig zijn en bomen konden gebruiken – zoals campingmidzomer.nl; De Maargies Hoeve; een eveneens beginnend voedselbos in Veendam en een arboretum in de buurt.

Wil je op deze manier hier – of elders mee helpen? Check https://www.meerbomen.nu en meld je aan aan vrijwilliger, locatie of hub.

https://bomenplanner.meerbomen.nu/dashboard/locations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.